ההתחלה

בצהרי היום, בעיר ביירות שבלבנון, כאמו הצעירה, נתבקשה על ידי אמה, לבשל אוכל לבני המשפחה. זה היה ניסיונה הראשון בבישול. האורז גלש ומילא הרבה מאוד סירים בבית…

כאמו התאהבה מיד במטבח. אמה וסבתה גילו לה את סודות הבישול הלבנוני המשפחתי, אלו שעברו מדור לדור ושאסור היה לגלותם לאיש.

לאורך השנים, בבית של כאמו וז’ק, שבהרצליה, הירבו לבשל ולארח – משפחה וחברים. תמיד הקפידו על המגוון, על היופי והיצירתיות ובעיקר על הטעמים. החברים התחילו לבקש אוכל לאירועים, ובשנת 1999 החליטו שהם רוצים לשתף מעגלים רחבים של אנשים בחווית הטעמים המיוחדים – והקימו את כאמו קייטרינג.

עם הרבה אהבה לאוכל ולבישול, וללא פשרות על איכות וטריות חומרי הגלם, חלקם סודיים, כאמו ובתה הבכורה, ויקי, שוקדות על טחינת האורז בעובי הדרוש, על גודל הקישואים, על הגבינות המקוריות, על ירקות ופירות בלאדי ועל גילגול ומילוי הקובה הלבנוני המקורי בגודל ובעובי הנכונים. על חומרי הגלם האיכותיים אחראי ז’ק, שלו קשרים עם מיטב הקצבים וסוחרי המזון.

עם השנים התפריט מתעדכן ומתחדש. אך ייחודו, איכותו וטעמו של האוכל של כאמו קייטרינג, נשמר.


ניחוחות וטעמים – אוכל במיטבו